T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / TARSUS - 100. Yıl Ortaokulu

100. Yıl Ortaokulu

Telefon
0 324 613 62 94
Belgegeçer
0
WEB
https://yyo.meb.k12.tr
Adres
Bahçe Mah. 0517.Sk. No32 Tarsus Mersin
Vizyon
Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz. Veli ve öğrencilerimizin en iyi okulun kendilerine en yakın olan okul olduğunu inanarak okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz.
Misyon
Biz sürekli değişen ve gelişen dünyada başarının esas olduğuna inanarak kendimizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz. Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı, değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Yaptığımız işin bir gün hedeflerimize ulaşacağına inanıyoruz; bulunduğumuz ortamda her şeye rağmen bardağın dolu kısmına bakabilmekteyiz, hızlı bir şekilde etki alanımızı genişletmekteyiz. Bizden daha iyi konumda başlamış olan diğer okullarla çalışmalarımız sayesinde aynı ortamda bulunabilmekteyiz ve adımızdan söz ettirebilmekteyiz.
Başarılar
0
Öğretmen :33
Öğrenci :487
Derslik :18
Kütüphane Kitap Sayısı :225
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
Isınma
Klima
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Belediye otobüsleri ve şehiriçi dolmuşlar ile
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
0 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ Her Çocuk Sanatçıdır projesi. Türkiye, Macaristan, Polonya, Fransa, Slovenya, Bulgaristan http://www.echildart.com
Yazdır